Inspirerend Coaching

Inspirerend Coachen wil de coachee begeleiden naar een nieuwe dynamiek en enthousiasme.

Gebaseerd op het gedachtengoed van Jef Clement en het model van de GRROW, houdt de coach je een spiegel voor en helpt je zoeken naar de oplossing die jij in je draagt.

Loop je vast in je job? Heb je een conflict met een medewerker? Vind je je drive niet? Lukt het niet te best op school? Zit je ergens mee? Wat wil je eigenlijk met je leven? De inspirerende coach helpt je om weer op dreef te komen, om een keuze te kunnen maken, om een andere weg in te slaan, of om een nieuw inzicht te verwerven.

Hoe gebeurt dit?

De coach zal in de eerste plaats heel aandachtig en actief luisteren. Door het stellen van vragen wordt het denkproces van de coachee gestimuleerd en worden er reacties uitgelokt met het doel te inspireren en te enthousiasmeren. De coach zal aftasten op welke manier de situatie het best benaderd wordt tot de coachee er echt voeling mee krijgt. Zo wordt stapsgewijs een weg afgelegd die leidt tot concretiseren en bereiken van een door de coachee bepaald doel. Aan de hand van een specifiek model en een gevarieerd aantal werkvormen komt de coachee heel wat over zichzelf te weten en (her)vindt hij de krachtbronnen die nodig zijn om ervoor te gaan.

Wandelcoaching

Dezelfde techniek en methodiek als hierboven kan ook wandelend ingezet worden.

De prachtige natuur van het nabijgelegen Hallerbos zorgt voor een inspirerend decor.

Al wandelend komt een gesprek soms makkelijker op gang.

Frisse lucht geeft letterlijk en figuurlijk een extra boost.

Loopbaancoaching

Ben je op zoek naar een job die écht bij je past?

Wil je weten waar je staat in je huidige job?

Heb je zin in iets nieuws?

Twijfel je over je capaciteiten en talenten?

Dan kan loopbaancoaching helpen. We zoeken samen waar jouw talenten en competenties liggen. Je wordt een spiegel voorgehouden. Je gaat je huidige situatie vanuit een andere hoek bekijken. Je leert je energievreters en energiegevers herkennen. Je leert een concreet plan uitwerken en de nodige stappen zetten in de richting die jij wil.

Je kan bij mij terecht met loopbaancheques. Bestel ze bij de VDAB en geniet van 8 uur loopbaancoaching aan een supervoordelig tarief.


Kanker en Werk

Was je (langdurig) afwezig van het werk door kanker en wil je graag op jouw manier weer aan de slag, dan kan een helpende hand nuttig zijn.

Als gecertificeerde coach bij de Stichting Tegen Kanker wil ik je gids zijn die je op maat ondersteunt, in je eigen kracht, om opnieuw de stap te zetten naar werk of een actief leven.

Je kan bij mij terecht met loopbaancheques. Bestel ze bij de VDAB en geniet van 8 uur loopbaancoaching in het kader van reïntegratie na kanker aan een supervoordelig tarief.

Link: https://www.kanker.be/coach_vinden


De coachingsessie

Een sessie duurt gemiddeld 1 uur.

De sessie kan in het Nederlands, Frans of Engels.

Kostprijs gesprek : 60 euro per uur.

 

Contact

Ann De Wilde

Gsm: 0473 81 60 09

Email: annbdewilde@gmail.com

www.communicoach.eu