Spiritual Life Coaching

“Jouw pad, op jouw manier”

 

Het spirituele ontwaken is een blijde gebeurtenis. Plots gaat er een hele nieuwe wereld voor je open en weet je dat je zo veel meer bent dan je ooit dacht te zijn.


Ja, je hebt een missie! 


Ja, je bent gekomen om die te realiseren! 


En ook al lijkt het soms alsof je een afrit gemist hebt... Ja, je bent wel degelijk exact waar je moet zijn!

Zowel de grote gebeurtenissen als de piepkleine details van jouw leven, heb jij zelf gekozen. 


En of dat bewust of onbewust gebeurde maakt niet uit. Het enige dat van belang is, is dat alles wat je ervaart er is om jou vooruit te helpen. Het leven zorgt voor je en wil dat je intens gelukkig bent.


Misschien moet je daarvoor doorheen diepe dalen. Deze momenten zijn zeer waardevol en brengen de grootste expansie teweeg. Tenminste, als jij dat toelaat en ook de boodschap wil lezen die in de ervaring schuilt.

Er gebeuren geen fouten en toeval bestaat niet. Het universum orchestreert jouw leven op de meest minutieuze en prachtige manier die je je maar kan inbeelden. Het is een perfect radarwerk. 
Vraag en het wordt je gegeven... Inderdaad, dat is zo. Geschenk na geschenk na geschenk. Een onuitputtelijke bron van liefde voor jou en wie je bent.
Echter, het komt niet op een gouden schoteltje, je hebt het zelf in handen. 
God is a DJ, maar jij kiest de plaat...

Spiritual Life Coaching is ontstaan om diegenen die er klaar voor zijn te ondersteunen op hun eigen unieke pad. Het gaat om het begrijpen, aanvaarden en loslaten van gewoonten en overtuigingen en dat aan de hand van je emoties. Die leiden je rechtstreeks naar wat vast zit. Alles draait om het VOELEN.

Om je ziel (je werkelijke ik) het schip over te laten nemen van het ego (je beperkte ik), is er ruimte nodig. En ruimte creëer je door wat je niet meer nodig hebt los te laten. Vele gewoonten en overtuigingen dienden ooit een doel. Wanneer dat niet meer zo is en ze een obstakel geworden zijn, mogen ze gaan.

Jouw taak is te observeren wat je ervaart, vanbinnen en vanbuiten, om zo keuzes te maken voor wat volgt. Want wanneer je innerlijke wereld verandert, transformeert je uiterlijke wereld vanzelf.


De details van de uitrol van “het plan” mag je in volle vertrouwen aan het leven overlaten. Hard werken is niet nodig. Liefdevolle aandacht besteden aan je eigen innerlijke groei wel.

Je Spirituele Life Coach begeleidt en ondersteunt je op je pad en zet samen met jou een stapje achteruit om de evenementen van je leven vanop afstand te observeren. Zelf sta je met je neus tegen de spiegel (van jouw leven) gedrukt. En op die manier is het niet evident om het nodige overzicht te verkrijgen. Een overzicht dat duidelijk maakt welke keuzes zich op dat moment aandienen.

Je laten coachen is investeren in jezelf. Materiële rijkdom is er voor even. Innerlijke rijkdom voor altijd.

Consultatie

Een sessie duurt ongeveer 1u15u

Tarief sessie: 70€

In functie van wie jij bent en wat je leuk vindt kunnen tools gebruikt worden zoals kleuren, mantra’s, meditatie, visualisatie, orakelkaarten, kristallen enzovoort. De bedoeling is plezier te maken!
En gedurende het hele coachingtraject krijg je ondersteuning per email.

Contact

Femke Rosiers

Gsm: 0474870767

Email: femke.rosiers@gmail.com of info@derevelatieroute.com

 

of via onderstaand formulier