Femke Rosiers

Als gecertifieerde Life Coach besloot ik heel snel me volledig te wijden aan het spirituele pad.


Zeer velen ontwaken nu en hebben nood aan ondersteuning.

Na mijn eigen ontwaken maakte ik moeilijke tijden mee. Ik voelde me gevangen in dualiteit en dacht dat ik het allemaal zelf maar moest uitzoeken, want het merendeel van mijn omgeving was niet met spiritualiteit bezig. Na heel wat eenzaamheid gevoeld te hebben kwam de expansie en ontmoette ik het ene na het andere ontwaakte zieltje, zoals het fantastische team van Awake.  


En het was zo dat ik besloot een opleiding als coach te volgen om zelf aan de slag te gaan en anderen te ondersteunen op hun pad. Want je staat er absoluut niet alleen voor!

 

Ik woon in het Zuiden van Brussel, samen met mijn man en onze twee kinderen, een jongen en een meisje. Ik kom uit een prachtig nest met 2 zussen en 4 broers.


En zoals ieder van ons heb ik mijn aandeel in verdriet gehad, hoofdzakelijk door het verlies van mijn moeder toen ik 14 was en door een depressie waar ik op volwassen leeftijd doorheen moest.

 

Altijd al, en meer en meer sinds mijn ontwaken, ervaar ik een diepe liefde voor het leven, voor mijn medemens en voor mezelf. En die wil ik graag overbrengen aan wie wil ontvangen...

Of we elkaar ontmoeten of niet, ik wens je een pracht van een leven toe! 

Opleiding

Gecertifieerde life coach  

 

Contact

Femke Rosiers

Gsm: 0474870767

Email: femke.rosiers@gmail.com of info@derevelatieroute.com

Mijn site: www.derevelatieroute.com