TethaHealing

 

ThetaHealing voor volwassenen:

 

ThetaHealing is een healingsysteem die is ontwikkeld door Vianna Stibal. 

Het is een techniek ontworpen om hand in hand te gaan met zowel conventionele geneeskunde als met complementaire en therapeutische gezondheidstechnieken.

Theta in het Grieks betekent ‘ziel’. In deze, wetenschappelijk bewezen, intuïtieve staat wordt verbinding gemaakt met de creatieve energie van alles-wat-is (Bron). 

ThetaHealing werkt op alle niveaus van je wezen : het fysieke, emotionele, mentale en het spirituele. Het kan gebruikt worden voor ziekte, trauma, allerhande gevoelens van onvrede zoals verdriet, pijn, angst, kwaadheid, lusteloosheid, depressieve gevoelens, pesterijen, je weg niet vinden in het leven, onmacht, ....

Beperkende overtuigingen en gevoelens in je onderbewustzijn zijn verantwoordelijk voor een onvolledige invulling van je leven op alle mogelijke gebieden zoals relaties, carrière, financiën, levensdoel, lichamelijke gezondheid, woonomgeving en zo verder...

Aan de hand van je vragen en of je problemen word je energetisch systeem gelezen. De onbewuste gedachten, die aan de basis liggen van je blokkade(s), zijn opgeslagen in je cellen, genen en/of chakra’s.  De diepgewortelde angsten, negatieve overtuigingen en gevoelens worden in het bewuste gebracht waarna ze worden verwijderd  en vervangen door positieve overtuigingen. 

ThetaHealing helpt je op deze wijze je leven te (her)creëren. Je ontvangt de kennis om bewuster te worden, om meer in je eigen kracht te komen en je bent beter in staat om juiste keuzes en beslissingen te maken die goed zijn voor jou. 

Door je lichaam en gedachten vrij te maken van blokkades en deze te transformeren in positieve gedachten zoals bijvoorbeeld dat je het waard bent en het verdient om gelukkig te zijn, overvloed te hebben, jezelf te zijn, ..., zal je het leven anders gaan ervaren. Het helpt je liefdevoller en eerlijker te worden naar jezelf en de wereld om je heen.  

 

Theathealing voor kinderen :

 

Het werken met kinderen vraagt een andere aanpak. Hier gaan we niet zozeer gaan onderzoeken naar de diepliggende wortels van problemen of blokkades. 

We gaan eerder werken aan het integreren van positieve gedachten en overtuigingen waardoor ze sterker in hun schoenen kunnen staan. Ze komen meer in hun kracht te staan.


We starten met een babbel. Zo komen we te weten wat er zich afspeelt in hun leven, waarmee ze het moeilijk hebben, wat ze graag willen veranderen, aanpakken, ...  Samen bekijken we dan welke positieve gedachten en overtuigingen er nodig zijn om hen weer in balans te brengen. Met ThetaHealing worden deze gedachten geïntegreerd en kunnen ze er gebruik maken wanneer dat nodig is. 

Wanneer kan ThetaHealing ingezet worden voor kinderen ?

ThetaHealing werkt zeer goed wanneer kinderen onder een (grote) stress staan, bij pesterijen bv. op school, bij een scheiding, een verhuis, bij een minderwaardigheidsgevoel, het gevoel niet voldoende te zijn, prestatieangst, slecht slapen, angsten, verdriet, boosheid, ... alles wat de kinderen onstabiel maken. 

Met ThetaHealing krijgen ze de kennis, de nodige handvaten om te kunnen omgaan met hun emoties en gebruik maken van hun reeds bestaande kracht, waardoor ze emotioneel én fysiek sterker worden, daar hoofd en lichaam samen werken! 

Ze worden aangespoord te kijken naar hun eigen ‘ikje’ die zo de moeite waard is om te aanvaarden!