Workshops


Geleide meditatie

Zin om in groep te mediteren ? Dat kan bij Awake ! Elke sessie wordt er een ander thema voorgesteld en worden verschillende technieken gebruikt. Afsluiten doen we in alle rust met een warm kopje thee.

Info & reservatie : Femke Rosiers 0474/87 07 67 - femke.rosiers@gmail.com


Meditatief Mandala Tekenen - Op afspraak, individueel of in groep - 20€

Mandala is een oud Sanskriet woord voor cirkel. We creëren in een tekencirkel een plek voor onszelf waar we vorm geven aan wat ons beroert. We werken vanuit meditatieve teksten of klanken. We tekenen met kleurpotloden, pastelkrijt, houtskool, aquarel of ander creatief materiaal.

Kan op aanvraag ook worden georganiseerd voor kinderen en jongeren.

Info & reservatie : Mieke Borremans 0473/43  0743 - mieke.borremans@skynet.be


Ontmoetingen rond Burn out & Depressie - Elke tweede woensdagavond van de maand om 19u - 10€

Elke maand ontmoeten lotgenoten elkaar. We kunnen in de groep in vertrouwen terecht met ons verhaal. We wisselen ervaringen uit en proberen terug in contact te komen met onszelf en onze kracht. Iedereen kan op zijn eigen manier meedoen. Misschien wil je bij aanvang alleen maar luisteren...

De begeleider biedt onderwerpen en activiteiten aan. De groepsleden bepalen ook zelf waar er kan over gesproken worden. Samen zoeken we naar oplossingen en delen we ervaringen.

We starten de groep wanneer we de 5 inschrijvingen bereiken.

Info & reservatie : Mieke Borremans 0473/43 07 43 - mieke.borremans@skynet.be


Biografisch en therapeutisch schrijven - Op afspraak, individueel of in groep - 15€

Schrijven geeft fantasie, ervaringen, ideëen, moeilijkheden, verlies en trauma een plaats en betekenis in ons leven. We zoeken samen door oefeningen en coaching de gepaste stijl en kleur. Er komt meer structuur en inzicht in onze belevingen.

Je hoeft geen schrijftalent te hebben, iedereen heeft zijn eigen schrijfstijl. Het gaat hem niet om schoonheid maar om echtheid. Elk verhaal verdient het om verteld te worden. Voor jong en oud...

Ik biedt ook hulp bij het schrijven van levensverhalen, bij ouderen, bij afscheid, ook bij adoptie en pleegzorg.

Info & reservatie : Mieke Borremans 0473/43  0743 - mieke.borremans@skynet.be


Artistieke collage creëren - 45 €

Zeg niet te snel een hoopje bij elkaar geplakt... We gaan aan de slag met verf, kleuren, foto's, knipsels, teksten,... Alles wat ons aanspreekt. Via begeleiding komt alles tot 1 mooi geheel. Het wordt een echt kunstwerk op schildersdoek van 60x80 of 40x50 !

Alle materiaal inbegrepen alsook thee en versnapering 

Info & reservatie : Nancy Keulemans 0494/77 80 95 - nanske.art@gmail.com