Erika Dooms

Wie ben ik?

Als mens ben ik open, positief ingesteld & recht door zee. Ik ben een oprecht luisteraar en ben dan ook erg dankbaar , hier vandaag, als coach mijn beroep van te kunnen maken.

 

Ik hou van vrijheid en respect en met deze waarden ondersteun ik u graag als coach.

 

Als tiener hing er een spreuk in mijn kamer: “today is the first day of the rest of my life”.

Het zette me in mijn kracht om me los te maken van minder leuke ervaringen of “gewoontes” die me niet meer dienden en om een nieuw avontuur tegemoet te gaan.

 


Gaandeweg leerde ik als volwassene, dat een spreuk alleen niet voldoende was. Want dat ik nog vaak bleef vastzitten in beperkende overtuigingen, opgelegde normen door mijn omgeving en misschien nog meer door mezelf. Patronen die moeilijk te doorbreken zijn. Maar ik ben niet alleen. We saboteren ons immers vaak zelf en zijn zelfs blind voor het gegeven.

Tijdens mijn coaching-opleiding heb ik geleerd hoe dit te doorbreken en hoe je het brein inspirerend kan prikkelen.

Wat kan ik voor je doen?

Als coach faciliteer ik je in het bepalen van waar je naartoe wil, in het wegwerken van wat er in je weg zit zodat je de nodige verandering kan inzetten om je doel te bereiken. Ik doe dit door vragen te stellen en uw antwoorden te spiegelen ter verruiming van uw perceptie om zo nieuwe mogelijkheden te ontsluieren die leiden tot persoonlijke en professionele groei.

Het is voor mij erg belangrijk dat wanneer ik u coach, uw vrij denkproces, reflecties en keuzes evenals mijn respect hiervoor altijd centraal staan. 

 

Opleiding

ROOT certified coach

een doorgedreven praktijkopleiding gericht op verandering in gedrag en competenties.

Approved Coach Specific Training (erkend door de International Coaching Federation)

Leadership & Management by Gordon Crossings

+15 jaar ervaring in (customer service & supply chain) management in kleine, middelgrote en multinationale ondernemingen.


Contact

Erika Dooms

Gsm : 0474/46.44.32

Email : erika.dooms@inyu.vision

Site internet : www.inyu.vision